Adding New Topic

Topics: Bug Hunt, Developer Forum, Project Management Forum, User Forum
Jan 6, 2008 at 1:02 PM
when trying to add new topic ,replay on a topic or edit a topic i got the following error
'The OWSForm Tag can only be used inside a FORM Tag'
Feb 13, 2008 at 1:00 PM
Did you ever find a solution to this problem?
Feb 18, 2008 at 10:48 AM
This problem occurs because of the location of the SPWebPartManager. Open the master page in SharePoint Designer and find the following line:

<WebPartPages:SPWebPartManager runat="server"/>

Move this line so it now appears beneath the form tag:

<form runat="server" onsubmit="return _spFormOnSubmitWrapper();">
<WebPartPages:SPWebPartManager runat="server"/>

Cheers
Mar 26, 2009 at 2:17 PM
Hi guys,

I did the nice walkthrough on programphases.com and the forum is showing up...etc.
however when i try to post a new topic, i get "The OWSForm tag can only be used inside a FORM Tag"

Of course i have made sure that the scriptmanager control is under the the SPWebPartManager which in turn is under(inside)
the form tag.

What else could be wrong.

Thank you.
Apr 1, 2009 at 4:08 PM
Did you add correctly the script just before the body tag?
I'm just supposing the problem, cause following the programphases, you just need to install .msi , make an stsadm in the cab and add the javascript in your default.master (or the masterpage that you are using). Nothing else is needed to make it works.

Are you using into a MOSS 2007?

Verify if you copyed corretly the javascript.
Verify too if you installed with no problems the AJAX into your front end


Regards,
Pablo Bertrão