Forum Translations

Topics: Developer Forum
Jun 19, 2006 at 10:54 AM
Hi everybody.
I like the webpart a lot, so I'm wondering if I can translate the text messages into Spanish. I don't know if the owner of the webpart wants to share the source code, so it would be enough with the resource file with the texts. I can translate and send it back so it can be included in a Spanish version of the download.

You can contact me at
alberto dot devega at thalesgroup dot com
Best regards
Coordinator
Jun 20, 2006 at 4:03 AM
Thanks for the offer. I will be making translation files available shortly and in the next release so anyone is welcome to help out.
Jun 20, 2006 at 8:54 AM
Thank you very much for your answer. The only problem is that I need a forum in Spanish for next week :-)
If you could send me the file/s for Spanish language, it would be great :-)
Coordinator
Jun 26, 2006 at 3:21 PM
Hi there,

Unfortunately translation files won't work until the next release and they're still in flux (at least for the next couple of days) so I can't provide anything to you until the release.
Aug 14, 2006 at 6:46 AM
Hi everyone:

Hi, bsimser. Your webpart is great, amazing and people who use it is very happy. But, we have a problem: most of people don´t understand english as well as me, je, je!!!!
We have the release 1.2 and we aren´t able to change language to spanish. is it possible? How can we do that?

Thanks a lot for your webpart and your work
I´m glad to talk to you.
Coordinator
Aug 15, 2006 at 1:11 PM
There's a link in the documentation off the main page here. Scroll down to find the multiple language entry.
Aug 16, 2006 at 10:08 AM
hi:
after following the instructions still there are several words in english. it seems, it is impossible to translate whole forum into own language? is it true?
Coordinator
Aug 24, 2006 at 11:42 AM
As of version 1.2 I think all words have been translated. Let me know if I've missed anything.
Sep 28, 2006 at 6:47 PM
I have modified the 1033.lng.xml file for spanish, and saved it in the same directory named 1034.lng.xml. I changed the langauge in IE to Spanish, and can't get the translations to dispaly on the forum page. I did verify that IE is displaying Spanish, as my WSUS homepage has a lot of the information translated while the browser is set to a different langauge.

am I missing something?

Thanks
Sep 29, 2006 at 3:13 AM
Russian translation 1049.lng.xml

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<!-- Filename: 1049.lng.xml -->
<!-- Description: xml resource file for Russian translations -->
<!-- Author: Ruslan Sabirov (kfmook@gmail.com) -->
<!-- Notes: Feel free to move the {0}, {1}, etc. tokens around
but do NOT remove them or add new ones!!!
-->
<strings>

<string id="Text.Quote">??????????</string>
<string id="Text.Edit">?????????????</string>
<string id="Text.Posted">????????</string>
<string id="Text.NewTopic">????? ????</string>
<string id="Text.DeleteTopic">??????? ????</string>
<string id="Text.Topics">????</string>
<string id="Text.Replies">??????</string>
<string id="Text.Author">?????</string>
<string id="Text.Views">??????????</string>
<string id="Text.LastPost">????????? ?????</string>
<string id="Text.RSS">RSS</string>
<string id="Text.Reply">????????</string>
<string id="Text.CurrentTime">??????? ?????: {0}</string>
<string id="Text.LastVisit">???? ?????????? ????? ?????????: {0}</string>
<string id="Text.TodaysTopics">??????????? ????</string>
<string id="Text.InactiveTopics">?????????? ????</string>
<string id="Text.Forum">?????</string>
<string id="Text.Posts">??????</string>
<string id="Text.Information">??????????</string>
<string id="Text.Statistics">{0} ??????????</string>

<string id="Stats.Posts">???????: {0:N0}. ???: {1:N0}. ???????: {2:N0}.</string>
<string id="Stats.Members">?????????????????? ?????????????: {0:N0}.</string>
<string id="Stats.NewestMember">????????? ?????????????????? ????????????: {0}.</string>

<string id="Footer.PoweredBy">Powered by {0} version {1}</string>
<string id="Footer.Timer">???????? ????????????? ?? {0:N3} ??????.</string>

<string id="UserInfoBox.View">??????? ????????????</string>
<string id="UserInfoBox.Joined">???????????</string>
<string id="UserInfoBox.LastVisit">????????? ?????</string>
<string id="UserInfoBox.Posts">???????</string>
<string id="UserInfoBox.NumberOfPosts">??????????? ???????</string>
<string id="UserInfoBox.Email">Email</string>

<string id="Toolbar.Welcome">????? ??????????, {0}</string>
<string id="Toolbar.Home">??????</string>
<string id="Toolbar.Search">?????</string>
<string id="Toolbar.MyProfile">??? ???????</string>
<string id="Toolbar.Members">????????????</string>
<string id="Toolbar.Admin">?????????????</string>

</strings>
Sep 29, 2006 at 3:15 AM
sorry

where i can upload or send file?