Event Log Errors

Topics: Bug Hunt, Developer Forum, Project Management Forum, User Forum
May 27, 2008 at 3:49 PM
Hi Bill,

I recently downloaded and installed your SharePoint Forums Web Part for our intranet site. Our initial testing went well and everyone liked the app, but once we went to production with it, we started seeing a lot of issues in our event viewer logs, just like the folks who posted to the discussion board for the web part (http://www.codeplex.com/SPFORUMS/Thread/View.aspx?ThreadId=2090).

For example, I'm seeing these types of crashes regularly, where we never saw them previously:
Faulting application w3wp.exe, version 6.0.3790.3959, stamp 45d6968e, faulting module stswel.dll, version 11.0.8165.0, stamp 463656d3, debug? 0, fault address 0x000aee98.

Faulting application w3wp.exe, version 6.0.3790.3959, stamp 45d6968e, faulting module onetutil.dll, version 11.0.8169.0, stamp 465f26a0, debug? 0, fault address 0x000a870b.

Faulting application w3wp.exe, version 6.0.3790.3959, stamp 45d6968e, faulting module owssvr.dll, version 11.0.8165.0, stamp 462e5cb7, debug? 0, fault address 0x000b07d2.

Faulting application w3wp.exe, version 6.0.3790.3959, stamp 45d6968e, faulting module sqloledb.dll, version 2000.86.3959.0, stamp 45d70ae2, debug? 0, fault address 0x00013229.

All signs point to the web part as the issue, I'm just wondering if you have a fix for this that I can apply? The issues are causing a performance problem with our systems and I'm looking at having to remove the web part - something I'd rather not do since people are using it now.

Any help you can give would be great, thanks!