UGH! 1.0.0.0 to 1.1.0.0 - An application error occurred on the server.

Topics: User Forum
Jul 6, 2006 at 4:18 AM
Completely messed up my SharePoint portal. I can no longer access my server. I get a the following Server Error now.

Server Error in '/' Application.
________________________________________
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on the local server machine, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "RemoteOnly". To enable the details to be viewable on remote machines, please set "mode" to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly"/>
</system.web>
</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="On" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>

Can some one assist me to get this install and web part working?

Jul 6, 2006 at 4:53 AM
I played with it more... Got it completly uninstalled.

Seems the Admin lists were moved as well...